Zwangerschaps-reflexologie

Zwangerschap is een bijzondere periode. Er verandert veel voor jou, zowel lichamelijk als geestelijk. Je lichaam moet hard werken. De één voelt zich prima tijdens de zwangerschap of is alleen wat vermoeid, een ander heeft voortdurend last van ongemakken of zelfs ernstige klachten. De meest voorkomende klachten zijn: vermoeidheid, misselijk, brandend maagzuur, bandenpijn, rugpijn, slecht slapen waardoor minder energie en stemmingswisselingen.

Het is belangrijk dat je tijdens je zwangerschap goed in je vel zit. Voor jezelf, maar ook voor de ontwikkeling van je ongeboren kindje. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om jouw ongemakken en problemen tijdens je zwangerschap te verlichten en je gezondheid te optimaliseren. Het houdt of helpt je beter in balans.

Voetreflexologie als koestermoment

Ook als je geen klachten hebt is zwangerschapsreflexologie waardevol voor je. Het is een moment van rust en ontspanning voor jou en je ongeboren kindje. Het geeft een goede voorbereiding op je bevalling en het stimuleert de band tussen jou en je kindje.

BELANGRIJK: behandeling door een voetreflextherapeut is een waardevolle aanvulling, maar vervangt nooit de verloskundige of gynaecoloog.


Contact: info@puurvoetreflex.nl
Telefoon: +31650470865

Ratna
Babyreflexologie
PMS
Balans