Workshop Baby-reflexologie

 

Wil jij leren je eigen baby verlichting te bieden bij ongemakken zoals obstipatie, krampjes, verkoudheid of pijn bij het doorkomen van tandjes? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou (of voor je partner, opa of oma.) De workshop Baby-reflexologie is speciaal is ontwikkeld voor baby’s vanaf 4 weken. Het geven van een voetreflexmassage kan al in vijf minuten en je kunt het overal doen, thuis of onderweg. Je hebt geen ervaring met voetreflex of massage nodig om mee te kunnen doen.

 

Inhoud:

Tijdens de workshop Baby-reflexologie leer je in twee uur verschillende massage technieken met de volgende thema's: spijsvertering, slapen & geruststelling en welzijn & immuunsysteem. Je leert technieken om klachten als obstipatie, krampjes en reflux te verlichten, het immuunsysteem te stimuleren en slaap te verbeteren. Na afloop ben je in staat om naar eigen inzicht een massage aan te passen aan wat jouw kindje nodig heeft.

 

Duur:

Je kunt kiezen uit de workshop op een dag (duur 2 uur). Dat is mogelijk zolang de baby zich hier prettig bij voelt, het welzijn van de baby staat uiteraard voorop.

Of volg je liever de workshop in 2 lessen van 1 uur? De lessen hebben een interval van 1 of 2 weken zodat je voldoende tijd hebt om thuis te oefenen, eventuele vragen of onduidelijkheden kunnen we dan in de 2e les behandelen.

 

Kosten:

Je kunt de lessen alleen met jouw baby volgen of samen met een andere ouder en zijn/haar baby, dat noemen we een Duo-workshop.

Wil je de workschop cadeau geven, dan hebben we in samenwerking met de zeepzussen een mooi pakket samengesteld. Dit pakket bevat een lief stuk zeep, een zeepbakje, wafeldoek, en een flesje natuurlijke massage olie, en kan verzonden worden als brievenbus geschenk.

De tarieven zijn inclusief handig naslagwerk:

  • Privé workshop €125,-

  • Duo-workshop €110,- per ouder met baby

  • Workshop Cadeau €139,- incl. geschenkpakket en verzending

 

 

Contact: info@puurvoetreflex.nl
Telefoon: +31650470865

Ratna
Zwangerschapsreflexologie
Babyreflexologie
PMS
Balans