Wie ben ik

Even iets over mijzelf, ik ben Ratna Coenraad, getrouwd en moeder van onze zoon Daniël (2001). Wij wonen in een heerlijk huis in Zandvoort samen met onze honden en kat. Mijn hobby’s zijn Yoga, langs het strand wandelen en koken.

Jaren geleden toen onze zoon nog een peuter was ben ik bekend geraakt met voetreflexologie, ik merkte dat als ik z’n voetjes masseerde dat hij daar van genoot en zelfs lekker van in slaap viel. Destijds heb ik een workshop voetreflexologie gevolgd om meer inzicht te krijgen.

Na 11 jaar als boekhoudkundig medewerkster te hebben gewerkt op een administratie kantoor hield wegens reorganisatie mijn functie op te bestaan. Tijd voor verandering ....

In 2018 heb ik de opleiding bij de B.E.R. "Bond van Europese Reflexologen" succesvol afgerond. Dit is een erkende opleiding. Als geregistreerd beroepslid van de Bond van Europese Reflexologen, kunnen de door mij gegeven voetreflexbehandelingen geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in
aanmerking komen. Dit is afhankelijk van het gekozen aanvullende zorgpakket. Check onder het kopje tarieven, het vergoedingen overzicht, om te zien of de door mij gegeven behandeling door jouw zorgverzekeraar vergoed wordt. In 2018 heb ik een cursus "Baby en peuter-reflexologie" voor profesionals bij Floor Tuinstra gevolgd en een cursus "Zwangerschaps-reflexologie" bij Carla Huis in 't Veld. Ik houd mijn vakkennis en vaardigheden hoog door middel van bijscholingen en cursussen volgen, beurzen bezoeken en intervisie met collega's.

Ik vind het mooi om via je voeten meer balans en energie in je lichaam te brengen en je daardoor bewust te laten worden dat lichaam en geest één zijn. Fysieke klachten hebben vaak een achterliggende oorzaak die begint in de geest. Het geeft mij veel voldoening te ervaren dat ik met mijn therapie kan bijdragen aan een vitaler leven van mijn cliënten.


Contact: info@puurvoetreflex.nl
Telefoon: +31650470865

Ratna
Zwangerschapsreflexologie
Babyreflexologie
PMS
Balans